Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τα εξαπτέρυγα του κυβερνητικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού ξαναχτύπησαν! ΔΑΚΕ-ΕΑΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) στην ΑΔΕΔΥ Ημαθίας αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση για απεργία στις 17 Απρίλη

 


Τα εξαπτέρυγα του κυβερνητικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού ξαναχτύπησαν!

ΔΑΚΕ-ΕΑΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) στην ΑΔΕΔΥ Ημαθίας αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση για απεργία στις 17 Απρίλη

Βέροια, 7/4/2024

Η Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) Ημαθίας καταγγέλλει τις παρατάξεις της πλειοψηφίας στο Νομαρχιακό Τμήμα Ημαθίας [ΔΑΚΕ-ΕΑΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ)] για την άρνησή τους να στηρίξουν την πρόταση της ΔΑΣ και να πάρουν απόφαση για απεργία στις 17 Απρίλη. Η απόφασή τους αυτή είναι η καλύτερη στήριξη στην κυβέρνηση της ΝΔ κι έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης απόφασης της πλειοψηφίας στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, που αποτελείται από τις παρατάξεις ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΕΑΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ).

Αξίζει να επισημανθεί πως μπροστά στην πρεμούρα τους να στηρίξουν την κυβέρνηση της ΝΔ, τσαλαπάτησαν και δε σεβάστηκαν ούτε αυτές τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων, στις οποίες οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί με καθολικό τρόπο πήραν απόφαση για συμμετοχή στην απεργία στις 17/4.

 

Τέτοιους συνδικαλιστές βλέπουν στην κυβέρνηση και καμαρώνουν!

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

σας καλούμε το επόμενο διάστημα, στις αρχαιρεσίες των σωματείων μας για Διοικητικό Συμβούλιο στους ΣΕΠΕ και αντιπροσώπους σε ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, να απαλλάξετε τα σωματεία και τις ομοσπονδίες από τα κυβερνητικά εξαπτέρυγα.

Χρειαζόμαστε σωματεία ταξικά, που θα στέκονται στο πλευρό μας, που θα είναι αποκούμπι των εργαζομένων κι όχι κυβερνητικά υποστυλώματα.

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: